Onze vergadertypes

Vergaderen doe je om iets te bereiken; en voor elk vergaderdoel is er de juiste aanpak. Tuesday werkt volgens 4 types van vergaderen, waar we vervolgens de juiste opstelling, meeting tools en daginvulling op afstemmen. Jouw meeting kan uit verschillende delen, en dus uit verschillende types, bestaan. Benieuwd? Lees gauw verder.

1. Efficiënte meeting

Bij dit type meeting is er weinig complexiteit en weinig samenwerking. Klinkt saai? Is juist leuk! En vaak ook broodnodig. Je kijkt hierbij namelijk naar de al gemaakte voortgang, gemaakte afspraken en planning; wat gaat er goed, wat kan er beter? Dit type meeting wordt ook wel eens een ‘voortgangsoverleg’ genoemd (ja, heel boring, maar de meeting zelf hoeft dat dus niet te zijn).

Voor aankomst ontvang je van ons de succesfactoren en valkuilen voor dit type meeting. Zo sla je spijkers met koppen!

2. Effectieve meeting

Veel complexiteit en weinig samenwerking staan centraal in deze type meeting. Klinkt alleen maar als luisteren? Is super nuttig! Er wordt namelijk veel kennis gedeeld, denk bijvoorbeeld aan een training of een presentatie. Je kunt informatie delen door simpelweg je verhaal te vertellen terwijl je aan tafel blijft zitten, maar onze meeting tools maken deze bijeenkomst een stuk leuker (en hiermee effectiever 😉).

Uiteraard krijg je van ons op een presenteerblaadje mee wat de succesfactoren en valkuilen zullen zijn voor jouw meeting.


3. Creatieve meeting

Yes, laat die ideeën maar stromen! Bij een creatieve meeting wil je immers een gezamenlijke oplossing bedenken voor een complex vraagstuk. Dit type meeting is dan ook erg complex en vraagt om veel samenwerking. Je wilt elkaar op een positieve manier uitdagen om out of the box te denken: geen idee is te gek! Tuesday’s creatieve tools prikkelen je om losser na te denken; binnen no-time heb je de oplossing te pakken zónder dat je meeting een zootje wordt.

Wij sturen je van te voren nog even de do’s en don’ts voor de ultieme voorbereiding.

4. Betrokken meeting

‍Samenwerken is het sleutelwoord bij dit type meeting, die verder weinig complex is. Niet kennis of taken, maar de mensen, persoonlijke en interpersoonlijke kwesties staan hier centraal. Door samen aan coaching of teambuilding te doen, worden jij en je collega’s enthousiaster, gemotiveerder en productiever klinkt top, toch? Dit vraagt om meer dan alleen een tafel met stoelen en gelukkig hebben wij de oplossing.

Natuurlijk ontvang je van ons handige tips om alles uit jouw creatieve meeting te halen!

Op zoek naar een vergaderplek?

Of heb je vragen over onze faciliteiten?

Een inspirerend interieur, moderne ruimtes, goede ligging, on demand service: Tuesday is volledig ontworpen om jouw vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken.