Persoonlijke hosting

Onze hosts staan altijd voor je klaar om je overal mee te helpen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Eager above flip
Eager above flip Eager above flip Eager above flip Eager above flip
Alle foto's

Persoonlijke hosting

DSC02307-2 DSC02057 Maddy DSC02139 DSC02153 DSC02120 DSC02331
Visual chit

Vanaf het moment dat je bij Tuesday binnenstapt, staan onze hosts klaar om je te helpen. Of je nu de lunch wilt verplaatsen, wat extra water nodig hebt of assistentie in de zaal wilt, wij regelen het voor je! Samen zorgen we ervoor dat jouw bijeenkomst vlekkeloos verloopt. 

Onze hosts zijn getraind om te anticiperen op jouw behoeften en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Of het nu gaat om technische ondersteuning, last-minute verzoeken of speciale dieetwensen, wij staan voor je klaar. Bij Tuesday streven we ernaar om jou en je gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, zodat je je kunt concentreren op de inhoud van je bijeenkomst. 


DSC01584-2

We'll make it work!

Laat ons het werk voor je uit handen nemen, zodat jij je volledig kunt focussen op de inhoud van de vergadering. Wij regelen alles, van een heerlijke lunch tot professionele vergaderfaciliteiten en zelfs mogelijkheden voor een borrel na afloop. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst vlekkeloos verloopt en precies voldoet aan jouw wensen en behoeften.
IMG_0146

We'll make it fun!

Bij ons draait alles om plezier en productiviteit tijdens jouw vergadering. Met onze meeting tools, flexibele ruimtes en inspirerende omgeving zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst een feestje wordt. Van interactieve brainstormsessies tot ontspannende pauzemomenten, wij regelen het allemaal!
DSC01754

Bij Meet Tuesday huur je al een zaal vanaf 65 euro per uur, 190 euro voor een halve dag of 360 euro voor een hele dag.

Visual quote: Did you know Visual quote: Did you know
Visual chit

Op zoek naar een vergaderplek? Of heb je vragen over onze faciliteiten?

Een inspirerend interieur, moderne ruimtes, goede ligging, on demand service: Tuesday is volledig ontworpen om jouw vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken.