Adres- en contactgegevens

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier of via onze contactgegevens. We helpen je graag verder! 

Heb je een vraag of wil je een rondleiding? Neem dan contact op

Bereikbaarheid

Meet Tuesday heeft flexibele openingstijden. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig van 8.30 uur tot 17.00 uur. Wil je 's avonds of in het weekend reserveren? Neem contact met ons op!
Kom je met de auto of de fiets?

Er is een beveiligde parkeergarage voor auto's en fietsen, gelegen onder de Millennium Toren. Door middel van de liften is er directe toegang tot de 23e etage waar Tuesday zich bevindt. Navigeer voor het bereiken van de garage Central Plaza Rotterdam naar: Kruisstraat 17 - 3012 CV Rotterdam.

Kom je met het ov?

Je vindt ons direct tegenover Rotterdam Centraal Station. Het maakt dus niet uit of je per tram, metro of trein reist. Zodra je uitstapt heb je uitzicht op de Millennium Toren. Enkele minuten lopen en je stapt de lift in naar de 23e etage.

Millenniumtoren bomen-2

Onze meest gestelde vragen

Hoe kom ik te weten of er een vergaderruimte beschikbaar is?

Wie niet vraagt, wie niet weet. Dus bel of stuur ons een mailtje! Is jouw gewenste vergaderruimte niet vrij wanneer jij dat wilt? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een andere beschikbare dag!

Kan ik mijn verjaardag bij jullie vieren of een privé evenement boeken?

Absoluut, en wij denken maar al te graag met je mee! Laat ons weten wat je wensen zijn en dan zorgen we er samen voor dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Mag ik mijn eigen AV-apparatuur meenemen?

Onze zalen zijn standaard voorzien van professionele apparatuur. Bij zeer specifieke wensen kunnen wij dit voor je regelen.

Kunnen jullie hotelkamers regelen?

Dit kunnen wij! Wij hebben een samenwerking met James Hotel Rotterdam en kunnen voor jou en je gasten hotelkamers boeken.

Zijn jullie open in de avond en weekenden?

Jazeker! We zijn niet standaard geopend in de avond en weekenden maar kunnen dit in overleg regelen.

Is het mogelijk om mijn eigen lunch mee te nemen?

Dit is mogelijk, alleen rekenen wij hier kurkengeld voor. Wij bieden verschillende lunchmogelijkheden en kunnen bij specifieke wensen hierin ook aanpassingen maken.

Is de locatie rolstoeltoegankelijk?

De locatie is toegankelijk met een reguliere lift en een goederenlift. Meet Tuesday beschikt alleen niet over een invalide toilet op de 23e verdieping. Deze is er wel op de begane grond.