It's nice to meet you

Tuesday, de beste dag voor een meeting

Wist je dat dinsdag de beste dag is voor een vergadering? Op dinsdag hebben de minste mensen hun vrije dag en heeft iedereen zijn to-do list van vorige week afgewerkt. Ook is het aan het begin van de werkweek: het moment om plannen uit te rollen en snel stappen te zetten. Een meeting op dinsdag is dus perfect om op geniale ideeën te komen én ze te delen.

Bij Tuesday zorgen we ervoor dat elke dag aanvoelt als een dinsdag. Het maakt dus niet meer uit op welke dag jij jouw meeting plant, want bij ons slaagt jouw vergadering hoe dan ook.

Wie zijn wij?

Saai, te lang, slecht georganiseerd: de meeste vergaderingen lopen hun doel mis. Dat moet anders! Bij Tuesday geloven we dat vergaderingen zinvol en leuk kunnen zijn: snel, leerzaam en met goede resultaten. Om jou dit te helpen bereiken, biedt Tuesday niet alleen een inspirerende omgeving. Wij denken verder. Van een stadswandeling tot een één sterdiner bij onze onderburen, van informeel napraten in onze bar tot unieke vergadertools: Tuesday prikkelt jou om anders met je tijd en elkaar om te gaan. Zo haal jij het maximale uit jouw vergadering.

Hoe werkt Tuesday?

Een vergadering houden is meer dan een dag inplannen en verwachten dat iedereen op komt dagen met grootse ideeën. Een meeting is pas geslaagd als jij en jouw collega’s energiek de vergaderzaal uitlopen, met het gevoel dat er vooruitgang is geboekt. Wij helpen jou om dit te bereiken. Dat begint al met onze boekingstool, waarmee jij (en wij!) er achter komt welke type meeting jij wilt inplannen. Op basis hiervan kijken wij welke zaal, opstelling, vergadertools en extra’s het beste bij jou passen.

We'll make it work and we'll make it fun!

Nog voordat je binnenstapt, voel jij je al welkom. Onze host staat de hele dag voor je klaar; stuur ‘m een appje voor extra water of als je jouw lunch wilt verplaatsen. Van de eerste keer dat je mailt tot het moment dat je geïnspireerd vertrekt, is Tuesday er voor jou. 

Bij Tuesday huur je al een zaal vanaf 65 euro per uur, 190 euro voor een halve dag of 360 euro voor een hele dag.

Op zoek naar een vergaderplek?

Of heb je vragen over onze faciliteiten?

Een inspirerend interieur, moderne ruimtes, goede ligging, on demand service: Tuesday is volledig ontworpen om jouw vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken. 

Aan deze bedrijven hebben wij onze vergaderruimtes al verhuurd