Tuesday, de beste dag voor een meeting

Wist je dat dinsdag de beste dag is voor een vergadering? Op dinsdag hebben de minste mensen hun vrije dag en heeft iedereen zijn to-do list van vorige week afgewerkt. Ook is het aan het begin van de werkweek: het moment om plannen uit te rollen en snel stappen te zetten. Een meeting op dinsdag is dus perfect om op geniale ideeën te komen én ze te delen.

unforgatable

Bij Meet Tuesday

zorgen we ervoor dat elke dag aanvoelt als een dinsdag. Het maakt dus niet meer uit op welke dag jij jouw meeting plant, want bij ons slaagt jouw vergadering hoe dan ook.

It's nice to meet you Visual

Wie zijn wij?

Welkom bij onze vergaderlocatie in Rotterdam! 

Wij zijn ontstaan met een duidelijk doel voor ogen: we willen een plek creëren waar goede, prettige en plezierige zakelijke meetings kunnen plaatsvinden. Waar je zowel formele en informele zakelijke ontmoetingen kunt plannen en waar elk bezoek een positieve ervaring is.

We hebben gekozen voor deze locatie omdat het supercentraal is gelegen, in een prachtig gebouw en je mooi over de stad kijkt. 

Ons concept is ontstaan vanuit de overtuiging dat de wereld behoefte heeft aan vernieuwing en ontspannen kwaliteit. Vergaderingen zouden leuke momenten moeten zijn waarin ideeën kunnen sprankelen en inspiratie kunnen opborrelen. Wij willen daarom een plek bieden waar dit mogelijk is.

Dus, of je nu op zoek bent naar een professionele setting voor een belangrijke meeting of gewoon een gezellige plek om te brainstormen met collega's - bij ons ben je aan het juiste adres. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen.

DSC01584-2

We'll make it work!

Laat ons het werk voor je uit handen nemen, zodat jij je volledig kunt focussen op de inhoud van de vergadering. Wij regelen alles, van een heerlijke lunch tot professionele vergaderfaciliteiten en zelfs mogelijkheden voor een borrel na afloop. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst vlekkeloos verloopt en precies voldoet aan jouw wensen en behoeften.
IMG_0146

We'll make it fun!

Bij ons draait alles om plezier en productiviteit tijdens jouw vergadering. Met onze meeting tools, flexibele ruimtes en inspirerende omgeving zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst een feestje wordt. Van interactieve brainstormsessies tot ontspannende pauzemomenten, wij regelen het allemaal!
DSC01754

Bij Tuesday huur je al een zaal vanaf 65 euro per uur, 190 euro voor een halve dag of 360 euro voor een hele dag.

Visual quote: Did you know Visual quote: Did you know
Visual chit

Op zoek naar een vergaderplek? Of heb je vragen over onze faciliteiten?

Een inspirerend interieur, moderne ruimtes, goede ligging, on demand service: Tuesday is volledig ontworpen om jouw vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken.