Evenementenlocatie huren voor zakelijke events

Meet Tuesday biedt de perfecte locatie voor zakelijke evenementen. Onze ruimtes zijn ideaal voor vergaderingen, conferenties, workshops en meer. Met moderne faciliteiten en een professioneel team zorgen wij ervoor dat jouw evenement een succes wordt. Boek nu bij Meet Tuesday en maak indruk op jouw gasten!

DSC02231

Meet Tuesday als evenementenlocatie

Bij Meet Tuesday hebben we met zorg een unieke evenementenlocatie gecreëerd die een stimulerende en inspirerende omgeving biedt. We hebben een schitterend uitzicht op de Rotterdamse skyline vanaf de 23e verdieping met onze grote raampartijen. Daarbij zijn onze ruimtes modern en stijlvol ingericht met flexibele indelingen die perfect zijn voor diverse evenementen.

Of je nu op zoek bent naar grote open zalen of kleinere ruimtes voor intieme sessies, wij hebben de ideale setting voor jouw bijeenkomst. Zo is het mogelijk om een bedrijfsfeest bij ons te organiseren, verschillende trainingen bij ons te houden, brainstormsessies, cursussen, workshops, uitgebreide vergaderingen en nog veel meer.


2

Ontzorging voor jouw evenement

Bij ons gaat het niet alleen om de perfecte locatie voor zakelijke evenementen, maar ook om de complete ervaring. Naast onze inspirerende ruimtes bieden wij ook mogelijkheden voor lunch, diner, hapjes en borrels. Met diverse arrangementen zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt, je hoeft alleen maar je favoriet te kiezen.

We kunnen onze ruimtes zodanig inrichten dat het aansluit op jouw unieke evenement. Behoefte aan een theateropstelling in de zaal of liever een tafelopstelling van kleine groepjes? Of wordt het misschien een flexibel evenement waarbij iedereen gaat staan? Ook kunnen wij de ruimtes decoreren op basis van jouw wensen.

Daarbij bieden we audiovisuele ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Van projectoren en licht- en geluidsinstallaties tot microfoons en flip-overs, wij hebben alle benodigde apparatuur om jouw presentaties en interactieve sessies tot leven te brengen. 

Ook kunnen we een fotograaf of videograaf regelen met een leuke aftermovie om terug te kijken op jouw evenement. Wil je meer entertainment, zoals een zanger, dansers, een goochelaar of iets anders? Bij Meet Tuesday is niets te gek!

Kom naar Meet Tuesday en laat je verrassen door onze uitgebreide service en gastvrijheid!  

Neem contact met ons op

Bereid je goed voor op je meeting

Het is erg belangrijk om je goed voor te bereiden op je vergadering. Wij hebben verschillende tips en tricks om het beste uit je meeting en de deelnemers te halen. Zo kun je beginnen met een ludieke opening, of een activiteit toevoegen aan je vergadering om creativiteit te aanwakkeren en tot de beste ideeën te komen. Lees het in onze andere blogs hieronder!