UnbeaTable

Groot, grootser, grootst: met een panoramisch uitzicht over Rotterdam is dit een zaal waar grenzeloze plannen de ruimte krijgen.

Eager above flip
Eager above flip Eager above flip Eager above flip Eager above flip
Alle foto's
133m2
2-100 personen
Unieke vergader tools
Flexibele opstelling
Tv met connectivity panel
High speed internet
Digitale hosting
Natuurlijk daglicht
Fantastisch uitzicht

UnbeaTable

DSC01121 2 DSC00991-3 DSC00985 DSC00974 #3 unbeat
Visual chit

UnbeaTable is een zaal voor echte aanpakkers. De zaal is volledig flexibel in te richten: van een traditioneel theater tot een classroom-opstelling of zelfs een creatieve opstelling waarin banken, fauteuils en tafels elkaar afwisselen. Maar laat de grootte van de UnbeaTable je zeker niet intimideren - de zaal kan ook knusser gemaakt worden door het gebruik van onze Tuesday dividers (gordijnen). Sfeervol!

Maak je geen zorgen, om jouw privacy te waarborgen zal het andere deel van de zaal niet verhuurd worden. Maar je kunt er bijvoorbeeld wél voor kiezen om zelf 2 compleet verschillende vergadersessies te creëren. Door het gebruik van een beamer en een scherm bereik je met gemak alle aanwezigen. 

Deze zaal is perfect voor grootschalige evenementen, vergaderingen, cursussen, workshops en nog veel meer. Met zijn adembenemende uitzicht en moderne faciliteiten, is de UnbeaTable dé ideale plek voor een succesvolle bijeenkomst. Let's make it an unbeatable experience!

6 mogelijke zaalopstellingen voor ultiem resultaat

Vergaderen, luisteren, schrijven, bespreken of brainstormen, er zijn allemaal passende opstellingen te kiezen. Veel luisteren betekent dat je comfortabel moet kunnen zitten met een plek voor de spreker of facilitator waar alle deelnemers goed zicht op hebben. Bij een actieve teambuilding is ruimte nodig om te kunnen wisselen van plek, om zo in wisselende samenstellingen aan de slag te kunnen gaan. Bij een sessie met veel gasten is een theateropstelling efficiënter. Bij het houden van besprekingen moeten de deelnemers elkaar kunnen zien of even apart kunnen gaan zitten in een subzaal.

Circle
max 50 personen
Cabaret
max 65 personen
School
max 32 personen
Boardroom
max 40 personen
U-shape
max 40 personen
Theater
max 100 personen
DSC02274

Voeg wat toe aan je meeting

Bij ons is het niet alleen mogelijk om in een inspirerende omgeving te vergaderen, maar kun je ook genieten van verschillende extra's. Denk aan:

  • heerlijke snacks
  • een uitgebreide lunch
  • een smaakvol diner
  • diverse hapjes

Daarnaast kun je bij ons ook diverse apparatuur huren, zoals:

  • microfoons
  • geluidsinstallaties
  • tv's

Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw vergadering tot in de puntjes geregeld is. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze locatie en zorgen ervoor dat het een succesvolle bijeenkomst wordt!


DSC_0639

Weg met standaard en saai

Als je een bijeenkomst organiseert, waarom zou je dan genoegen nemen met standaard en saai? Maak het zo uniek en persoonlijk als je zelf wilt! Wij zijn er om al jouw wensen te vervullen en alle extra's te regelen die je maar kunt bedenken.

Wat dacht je van een leuke cocktail workshop tijdens je vergadering om de creatieve sappen te laten stromen? Of misschien een spetterende karaokeavond om de borrel op te leuken? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij staan klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Bespreek je wensen met ons en laten we samen iets fantastisch creëren! Want bij ons is geen idee te gek en geen detail te klein. Laat je inspireren en verrassen door de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Samen maken we van jouw bijeenkomst een onvergetelijke belevenis!

Neem contact op
Niels Hustings
“Ik zou de algemene sfeer bij Meet Tuesday beschrijven als gemoedelijk. Iedereen is vriendelijk en aanspreekbaar, ook de dames altijd achter de bar. Het is fijn, je voelt je welkom.”
Niels Hustings
Trainer, Kenneth Smit
DSC_0563

Meest gestelde vragen over onze ruimtes

Wat zit er inbegrepen bij een boeking?

Wanneer je een ruimte bij ons huurt zit onbeperkt koffie en thee tijdens je vergadering inbegrepen. Andere drankjes en hapjes vooraf, tussendoor of achteraf kunnen bijgeboekt worden. 

Hoe is de bereikbaarheid?

Het allerfijnste aan Meet Tuesday is dat we ontzettend goed bereikbaar zijn. We zitten recht tegenover Rotterdam Centraal, waardoor je er met het openbaar vervoer en met de auto gemakkelijk kunt komen. Vanaf Centraal Station loop je binnen drie minuten tegen ons pand aan en met de auto kun je recht onder ons pand parkeren in een parkeergarage.

Mag je je eigen faciliteiten meenemen?

Je kunt voor je meeting je eigen laptops meenemen, de rest van je benodigde apparatuur kun je bij ons huren. Verder rekenen wij voor het regelen van eigen catering of het meenemen van eigen eten kurkgeld.

Kun je meerdere dagen huren?

 Je kunt een zaal meerdere dagen of zelfs maanden achter elkaar boeken. 

Kun je meerdere zalen tegelijk huren?

Het is zeker mogelijk om meerdere zalen tegelijk te huren. Het is zelfs mogelijk om alle zalen te huren met Tuesday Exclusive, waarbij de gehele verdieping voor jou is. 

Zijn jullie open in de avond en weekenden?

Jazeker! We zijn niet standaard geopend in de avond en weekenden maar kunnen dit in overleg regelen.  

Heb je vragen? Neem direct contact op

Of vraag een offerte aan

1
Heb je interesse in onze locatie en ben je benieuwd naar meer? Onze Meeting Room Specialists Marit en Josey staan klaar om je overal mee te helpen. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat onze unieke ruimte te bieden heeft voor jouw volgende vergadering of evenement. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
Vraag offerte aan