Inspirerende vergaderruimtes in Rotterdam

Op zoek naar inspirerende vergaderruimtes in hartje Rotterdam? Huur een vergaderruimte bij Meet Tuesday voor een paar uur of zelfs meerdere dagen! Geniet van onze bijzondere zalen met een schitterend uitzicht op de Rotterdamse skyline met jouw collega’s. We bieden verschillende eet- en drinkmogelijkheden om jouw meeting compleet te maken.


DSC02057

Vergaderlocaties in Rotterdam

Bij Meet Tuesday streven we ernaar om jouw vergadering tot in de puntjes te verzorgen. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en te helpen bij het organiseren van een perfecte bijeenkomst. Of het nu gaat om het plannen en organiseren van de vergadering, het kiezen van de juiste arrangementen of tafelopstellingen, of het verwerken van persoonlijke voorkeuren zoals vergadertools en andere materialen, wij denken graag met je mee. Onze hosts zijn tijdens de vergadering altijd beschikbaar om je te helpen en te voorzien van antwoorden op al je vragen en wensen. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel, en wij staan garant voor een soepel verloop van jouw bijeenkomst.

Een groot voordeel van ons pand is dat het midden in het centrum van Rotterdam zit. Het ligt op loopafstand van Rotterdam Centraal Station en is daarmee goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met de auto is het gemakkelijk te bereiken, omdat het vlak bij de snelweg is.


DSC02190

Vergaderen bij Meet Tuesday

Wij bieden diverse mogelijkheden voor vergaderingen en bijeenkomsten met een ontzettend fijne sfeer. Je kunt kiezen uit verschillende vergaderruimtes, afhankelijk van de grootte van de groep en het type bijeenkomst. Je kunt ervoor kiezen om alleen een vergaderruimte te huren of om gebruik te maken van een arrangement, waarbij catering en andere services zijn inbegrepen. 

Verder is het ook mogelijk om andere soorten bijeenkomsten bij ons te organiseren. Denk hierbij aan een borrel, teambuilding, een personeels lunch/diner of zelfs feest. Van een lekker borrelhapje tot een chic diner, zeg het maar! In overleg kunnen we samen tot de perfecte uitkomsten komen en aan jouw wensen voldoen.

Vraag offerte aan

Bereid je goed voor op je meeting

Het is erg belangrijk om je goed voor te bereiden op je vergadering. Wij hebben verschillende tips en tricks om het beste uit je meeting en de deelnemers te halen. Zo kun je beginnen met een ludieke opening, of een activiteit toevoegen aan je vergadering om creativiteit te aanwakkeren en tot de beste ideeën te komen. Lees het in onze andere blogs hieronder!