AcTable

De hele dag zitten, wie heeft daar nog zin in? In AcTable kan jouw bijeenkomst in een mum van tijd getransformeerd worden naar staand vergaderen.

Eager above flip
Eager above flip Eager above flip Eager above flip Eager above flip
Alle foto's
20m2
2-8 personen
Fantastisch uitzicht
Unieke vergader tools
Natuurlijk daglicht
Digital hosting
High speed internet
Tv met connectivity panel
Flexibele opstelling

AcTable

actable hoog IMG_0190 DSC00119 actable laag IMG_7652 IMG_7642 DSC00895
Visual chit

De AcTable is een comfortabele ruimte voor een kleinschalige vergadering. Perfect voor overleggen, brainstormsessies, kleine presentaties en meer! De optie om staand te vergaderen zorgt ervoor dat je een beter energieniveau kunt hebben. 

Staand vergaderen verkort niet alleen de meeting, maar verlengt ook je leven: doen, dus! Bij Tuesday vind je twee AcTable zalen waarin hoog en laag vergaderen afgewisseld kan worden. Bij de staande meeting zijn onze eigen Wobbly’s er voor een actieve zithouding. Zin in een creatieve sessie? Zet de tafel in de hoogste stand en rol een vel papier uit over de gehele tafel. Of onderbreek je meeting voor een staande privé lunch! Ervaar het zelf en boek je meeting in de AcTable.


DSC_0574

Voeg wat toe aan je meeting

Geen betere manier om je energie te verhogen dan met heerlijke maaltijden, drankjes en tussendoortjes. Wij bieden verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen, die het beste passen bij jouw meeting. Een verse fruitsmoothie voor de benodigde vitamines of misschien een lekker warm kaasbroodje, jij bepaalt! Deze kunnen worden gebracht voor, tijdens of na je bijeenkomst.

  • Heerlijke snacks
  • Uitgebreide lunch
  • Smaakvol diner
  • Borrel

Daarbij bieden we audiovisuele ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Van projectoren en licht- en geluidsinstallaties tot microfoons en flip-overs, wij hebben alle benodigde apparatuur om jouw presentaties en interactieve sessies tot leven te brengen. 

  • Microfoons
  • Vergader tools
  • Geluidsinstallaties
  • Extra beeldschermen
DSC_0639

Weg met standaard en saai

Als je een bijeenkomst organiseert, waarom zou je dan genoegen nemen met standaard en saai? Maak het zo uniek en persoonlijk als je zelf wilt! Wij zijn er om al jouw wensen te vervullen en alle extra's te regelen die je maar kunt bedenken.

Wat dacht je van een leuke cocktail workshop tijdens je vergadering om de creatieve sappen te laten stromen? Of misschien een spetterende karaokeavond om de borrel op te leuken? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij staan klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Bespreek je wensen met ons en laten we samen iets fantastisch creëren! Want bij ons is geen idee te gek en geen detail te klein. Laat je inspireren en verrassen door de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Samen maken we van jouw bijeenkomst een onvergetelijke belevenis!

Neem contact op
Bram Effectief Doneren
“De professionaliteit van het personeel, de entree, de gezelligheid rondom de bar in combinatie met de verschillende ruimtes zitten goed in elkaar. De ruimtes zijn ook goed getypeerd, alle faciliteiten die je nodig hebt zijn daar ook. Alles is in harmonie met elkaar. Het klopt.”
Bram Schaper
Directeur, Stichting Effectief Doneren
DSC_0563

Meest gestelde vragen over onze ruimtes

Wat zit er inbegrepen bij een boeking?

Wanneer je een ruimte bij ons huurt zit onbeperkt koffie en thee tijdens je vergadering inbegrepen. Andere drankjes en hapjes vooraf, tussendoor of achteraf kunnen bijgeboekt worden. 

Hoe is de bereikbaarheid?

Het allerfijnste aan Meet Tuesday is dat we ontzettend goed bereikbaar zijn. We zitten recht tegenover Rotterdam Centraal, waardoor je er met het openbaar vervoer en met de auto gemakkelijk kunt komen. Vanaf Centraal Station loop je binnen drie minuten tegen ons pand aan en met de auto kun je recht onder ons pand parkeren in een parkeergarage.

Mag je je eigen faciliteiten meenemen?

Je kunt voor je meeting je eigen laptops meenemen, de rest van je benodigde apparatuur kun je bij ons huren. Verder rekenen wij voor het regelen van eigen catering of het meenemen van eigen eten kurkgeld.

Kun je meerdere dagen huren?

 Je kunt een zaal meerdere dagen of zelfs maanden achter elkaar boeken. 

Kun je meerdere zalen tegelijk huren?

Het is zeker mogelijk om meerdere zalen tegelijk te huren. Het is zelfs mogelijk om alle zalen te huren met Tuesday Exclusive, waarbij de gehele verdieping voor jou is. 

Zijn jullie open in de avond en weekenden?

Jazeker! We zijn niet standaard geopend in de avond en weekenden maar kunnen dit in overleg regelen.  

Heb je vragen? Neem direct contact op

Vraag een offerte aan

1
Heb je interesse in onze locatie en ben je benieuwd naar meer? Onze Meeting Room Specialists Marit en Josey staan klaar om je overal mee te helpen. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat onze unieke ruimte te bieden heeft voor jouw volgende vergadering of evenement. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
Vraag offerte aan