Workshop ruimte huren in hartje Rotterdam

Laat je creativiteit de vrije loop in onze inspirerende workshopruimtes, gelegen in het bruisende centrum van Rotterdam. Bij ons vind je de perfecte locatie om jouw workshops tot leven te brengen. Of je nu een kunstworkshop, werk training, cursus of een andere soort workshop organiseert, onze ruimtes bieden de ideale omgeving waar je creativiteit naar boven komt.


DSC_0650

Diversiteit aan workshop ruimtes bij Meet Tuesday

Onze workshop ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om een stimulerende en inspirerende sfeer te creëren. Met hun moderne, stijlvolle inrichting en flexibele indelingen, bieden ze de perfecte setting voor jouw workshop. Of je nu behoefte hebt aan een grote open ruimte voor interactieve groepsactiviteiten of juist aan kleinere break-out ruimtes voor meer intieme sessies, wij hebben de juiste ruimte voor jou.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek nu onze inspirerende workshop ruimtes en laat je creativiteit de vrije loop in het hart van Rotterdam. Huur vandaag nog een passende ruimte en maak van jouw workshop een onvergetelijk succes. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Onze reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur, maar wij kunnen dit vervroegen of verlaten op basis van jouw wensen.


DSC01280

Breidt je workshop uit met onze aanvullende diensten

Naast de verschillende workshopruimtes bieden we ook een scala aan aanvullende diensten om jouw workshop ervaring compleet te maken. Geniet van een smakelijke lunchpauze met onze cateringopties, waarbij we rekening houden met jouw dieetwensen en voorkeuren. Of je nu kiest voor een gezonde salade, een warme maaltijd of een uitgebreid buffet, wij zorgen ervoor dat je energie hebt om de rest van de dag vol inspiratie door te gaan.

Wil je na afloop van je workshop nog even napraten en ontspannen? Onze borrelarrangementen bieden de perfecte gelegenheid om samen te komen en te genieten van hapjes en drankjes. Of je nu kiest voor een informele borrel in onze gezellige lounge of een stijlvolle receptie in een van onze ruimtes, wij zorgen voor een ontspannen en gastvrije sfeer.

Daarnaast bieden we ook audiovisuele ondersteuning om ervoor te zorgen dat je workshop vlekkeloos verloopt. Van projectoren en geluidsinstallaties tot microfoon en flip-overs, wij hebben de benodigde apparatuur om jouw presentaties en interactieve sessies tot leven te brengen.


Bereid je goed voor op je meeting

Het is erg belangrijk om je goed voor te bereiden op je vergadering. Wij hebben verschillende tips en tricks om het beste uit je meeting en de deelnemers te halen. Zo kun je beginnen met een ludieke opening, of een activiteit toevoegen aan je vergadering om creativiteit te aanwakkeren en tot de beste ideeën te komen. Lees het in onze andere blogs hieronder!