CreaTable

De naam zegt het al: hier is letterlijk en figuurlijk ruimte voor creativiteit.

Eager above flip
Eager above flip Eager above flip Eager above flip Eager above flip
Alle foto's
50m2
2-40 personen
Fantastisch uitzicht
Flexible set up
TV met connectivity panel
Natuurlijk licht
Unieke meeting tools
High speed internet

CreaTable

DSC00794 DSC01968 DSC01641 IMG_7861-2 DSC01963 DSC00940
Visual chit

In een creatieve flow komen? In de CreaTable lijkt dit vanzelf te gaan. Deze zaal biedt voldoende ruimte om creatief aan de slag te gaan. Een nieuwe feature voor deze zaal is in aantocht waardoor in & out of the box denken straks vanzelf gaat. Door het fenomenale uitzicht is geen idee te groot en geen brug te ver.

Are you ready for a better meeting?

De muur vol met whiteboards in de CreaTable is een unieke en inspirerende feature die zeker de aandacht trekt. Met deze speciale muur kunnen deelnemers hun ideeën direct opschrijven en delen met de rest van de groep. Het is de perfecte plek voor brainstormsessies waar creativiteit en samenwerking centraal staan. De interactieve en visuele elementen zorgen voor een dynamische en stimulerende vergaderervaring.


6 mogelijke zaalopstellingen voor ultiem resultaat

Vergaderen, luisteren, schrijven, bespreken of brainstormen, er zijn allemaal passende opstellingen te kiezen. Veel luisteren betekent dat je comfortabel moet kunnen zitten met een plek voor de spreker of facilitator waar alle deelnemers goed zicht op hebben. Bij een actieve teambuilding is ruimte nodig om te kunnen wisselen van plek, om zo in wisselende samenstellingen aan de slag te kunnen gaan. Bij een sessie met veel gasten is een theateropstelling efficiënter. Bij het houden van besprekingen moeten de deelnemers elkaar kunnen zien of even apart kunnen gaan zitten in een subzaal.

Boardroom
max 18 personen
Circle
max 24 personen
Cabaret
max 24 personen
School
max 15 personen
U-shape
max 20 personen
Theater
max 40 personen
DSC01394-2

Voeg wat toe aan je meeting

Bij ons is het niet alleen mogelijk om in een inspirerende omgeving te vergaderen, maar kun je ook genieten van verschillende extra's. Denk aan: 

  • Heerlijke snacks
  • Uitgebreide lunch
  • Smaakvol diner of diverse hapjes
  • Borrel

Daarnaast kun je bij ons ook diverse apparatuur huren, zoals:

  • Microfoons
  • Vergader tools
  • Geluidsinstallaties
  • Extra beeldschermen

Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw vergadering tot in de puntjes geregeld is. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze locatie en zorgen ervoor dat het een succesvolle bijeenkomst wordt!

DSC_0639

Weg met standaard en saai

Als je een bijeenkomst organiseert, waarom zou je dan genoegen nemen met standaard en saai? Maak het zo uniek en persoonlijk als je zelf wilt! Wij zijn er om al jouw wensen te vervullen en alle extra's te regelen die je maar kunt bedenken.

Wat dacht je van een leuke cocktail workshop tijdens je vergadering om de creatieve sappen te laten stromen? Of misschien een spetterende karaokeavond om de borrel op te leuken? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij staan klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Bespreek je wensen met ons en laten we samen iets fantastisch creëren! Want bij ons is geen idee te gek en geen detail te klein. Laat je inspireren en verrassen door de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Samen maken we van jouw bijeenkomst een onvergetelijke belevenis!

Neem contact op
Jacqueline DPG
“Meet Tuesday is zeer centraal gelegen voor zowel Nederlandse als Belgische gasten van ons, de locatie ziet er fris en verzorgd uit en de mensen die er werken zijn vriendelijk en behulpzaam.”
Jacqueline van der Maas
Programma Manager, DPG Media
DSC_0563

Meest gestelde vragen over onze ruimtes

Wat zit er inbegrepen bij een boeking?

Wanneer je een ruimte bij ons huurt zit onbeperkt koffie en thee tijdens je vergadering inbegrepen. Andere drankjes en hapjes vooraf, tussendoor of achteraf kunnen bijgeboekt worden. 

Hoe is de bereikbaarheid?

Het allerfijnste aan Meet Tuesday is dat we ontzettend goed bereikbaar zijn. We zitten recht tegenover Rotterdam Centraal, waardoor je er met het openbaar vervoer en met de auto gemakkelijk kunt komen. Vanaf Centraal Station loop je binnen drie minuten tegen ons pand aan en met de auto kun je recht onder ons pand parkeren in een parkeergarage.

Mag je je eigen faciliteiten meenemen?

Je kunt voor je meeting je eigen laptops meenemen, de rest van je benodigde apparatuur kun je bij ons huren. Verder rekenen wij voor het regelen van eigen catering of het meenemen van eigen eten kurkgeld.

Kun je meerdere dagen huren?

 Je kunt een zaal meerdere dagen of zelfs maanden achter elkaar boeken. 

Kun je meerdere zalen tegelijk huren?

Het is zeker mogelijk om meerdere zalen tegelijk te huren. Het is zelfs mogelijk om alle zalen te huren met Tuesday Exclusive, waarbij de gehele verdieping voor jou is. 

Zijn jullie open in de avond en weekenden?

Jazeker! We zijn niet standaard geopend in de avond en weekenden maar kunnen dit in overleg regelen.  

Heb je vragen? Neem direct contact op

Vraag een offerte aan

1
Heb je interesse in onze locatie en ben je benieuwd naar meer? Onze Meeting Room Specialists Marit en Josey staan klaar om je overal mee te helpen. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat onze unieke ruimte te bieden heeft voor jouw volgende vergadering of evenement. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
Vraag offerte aan