SuiTable

Deze nieuwe vergaderruimte is een plek waar creativiteit en productiviteit samenkomen.

Eager above flip
Eager above flip Eager above flip Eager above flip Eager above flip
Alle foto's
40m2
2-28 personen
Unieke vergader tools
Flexibele opstelling
Tv met connectivity panel
High speed internet
Digitale hosting
Natuurlijk daglicht
Fantastisch uitzicht

SuiTable

DSC02532-2 DSC_0646 DSC02552 DSC02503-2 DSC02470 DSC02539-2
Visual chit

Welkom bij de SuitTable! Deze nieuwe vergaderruimte is een plek waar creativiteit en productiviteit samenkomen. De opstellingen creëren een intieme sfeer en stimuleert de interactie tussen de deelnemers. Het grote panoramische raam aan één zijde van de zaal biedt een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam, waardoor je tijdens jouw vergadering volledig tot rust kunt komen en je kunt laten inspireren door de bruisende stad.

De SuiTable is geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten; van brainstormsessies tot presentaties en workshops. De zaal is van alle gemakken voorzien en biedt de mogelijkheid om de opstelling aan te passen aan jouw wensen. Kortom, de SuiTable is de ideale plek voor een succesvolle en inspirerende bijeenkomst die voor al je gasten onvergetelijk zal zijn. Boek nu en ervaar zelf de unieke charme van deze bijzondere ruimte!

6 mogelijke zaalopstellingen voor ultiem resultaat

Vergaderen, luisteren, schrijven, bespreken of brainstormen, er zijn allemaal passende opstellingen te kiezen. Veel luisteren betekent dat je comfortabel moet kunnen zitten met een plek voor de spreker of facilitator waar alle deelnemers goed zicht op hebben. Bij een actieve teambuilding is ruimte nodig om te kunnen wisselen van plek, om zo in wisselende samenstellingen aan de slag te kunnen gaan. Bij een sessie met veel gasten is een theateropstelling efficiënter. Bij het houden van besprekingen moeten de deelnemers elkaar kunnen zien of even apart kunnen gaan zitten in een subzaal.  

Circle
max 20 personen
Theater
max 28 personen
Boardroom
max 14 personen
Cabaret
max 24 personen
School
max 15 personen
U-shape
max 12 personen
IMG_5191-3-2

Voeg wat toe aan je meeting

Bij ons is het niet alleen mogelijk om in een inspirerende omgeving te vergaderen, maar kun je ook genieten van verschillende extra's. Denk aan:

  • heerlijke snacks
  • een uitgebreide lunch
  • een smaakvol diner
  • diverse hapjes

Daarnaast kun je bij ons ook diverse apparatuur huren, zoals:

  • microfoons
  • geluidsinstallaties
  • tv's

Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw vergadering tot in de puntjes geregeld is. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze locatie en zorgen ervoor dat het een succesvolle bijeenkomst wordt!


DSC_0639

Weg met standaard en saai

Als je een bijeenkomst organiseert, waarom zou je dan genoegen nemen met standaard en saai? Maak het zo uniek en persoonlijk als je zelf wilt! Wij zijn er om al jouw wensen te vervullen en alle extra's te regelen die je maar kunt bedenken.

Wat dacht je van een leuke cocktail workshop tijdens je vergadering om de creatieve sappen te laten stromen? Of misschien een spetterende karaokeavond om de borrel op te leuken? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij staan klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Bespreek je wensen met ons en laten we samen iets fantastisch creëren! Want bij ons is geen idee te gek en geen detail te klein. Laat je inspireren en verrassen door de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Samen maken we van jouw bijeenkomst een onvergetelijke belevenis. Breng ideeën tot leven bij Meet Tuesday!

 

Neem contact op
Jacqueline Finco Energies
“De service, locatie en flexibiliteit zorgen ervoor dat ik terugkom naar Meet Tuesday. Het uitzicht en de ruime ruimtes zijn zeker zijn sterke punten!”
Jacqueline Fernandes Horta
Executive Assistant, Finco Energies
DSC_0563

Meest gestelde vragen over onze ruimtes

Wat zit er inbegrepen bij een boeking?

Wanneer je een ruimte bij ons huurt zit onbeperkt koffie en thee tijdens je vergadering inbegrepen. Andere drankjes en hapjes vooraf, tussendoor of achteraf kunnen bijgeboekt worden. 

Hoe is de bereikbaarheid?

Het allerfijnste aan Meet Tuesday is dat we ontzettend goed bereikbaar zijn. We zitten recht tegenover Rotterdam Centraal, waardoor je er met het openbaar vervoer en met de auto gemakkelijk kunt komen. Vanaf Centraal Station loop je binnen drie minuten tegen ons pand aan en met de auto kun je recht onder ons pand parkeren in een parkeergarage.

Mag je je eigen faciliteiten meenemen?

Je kunt voor je meeting je eigen laptops meenemen, de rest van je benodigde apparatuur kun je bij ons huren. Verder rekenen wij voor het regelen van eigen catering of het meenemen van eigen eten kurkgeld.

Kun je meerdere dagen huren?

 Je kunt een zaal meerdere dagen of zelfs maanden achter elkaar boeken. 

Kun je meerdere zalen tegelijk huren?

Het is zeker mogelijk om meerdere zalen tegelijk te huren. Het is zelfs mogelijk om alle zalen te huren met Tuesday Exclusive, waarbij de gehele verdieping voor jou is. 

Zijn jullie open in de avond en weekenden?

Jazeker! We zijn niet standaard geopend in de avond en weekenden maar kunnen dit in overleg regelen.  

Heb je vragen? Neem direct contact op

Vraag een offerte aan

1
Heb je interesse in onze locatie en ben je benieuwd naar meer? Onze Meeting Room Specialists Marit en Josey staan klaar om je overal mee te helpen. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat onze unieke ruimte te bieden heeft voor jouw volgende vergadering of evenement. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
Vraag offerte aan