Audio-visual equipment

Behoefte aan audio-visual equipment? Laat het ons weten en wij regelen het voor je!

Eager above flip
Eager above flip Eager above flip Eager above flip Eager above flip
Alle foto's

Audio-visual equipment

DSC01928-2 DSC01139 DSC01865 DSC01916 DSC01868
Visual chit

Alle zalen bij Tuesday zijn uitgerust met fijne flatscreen tv's en bijbehorende connectivity panels, zodat je eenvoudig je scherm kunt delen met alle aanwezigen. De UnbeaTable beschikt over een indrukwekkend 98-inch scherm, waarmee je moeiteloos alle gasten kunt bereiken.

Wil je echt uitpakken? Wij werken samen met exclusieve partners om aan al jouw wensen op het gebied van audiovisuele technologie te voldoen.
Of je nu je presentatie op meerdere schermen wilt laten zien, een podium en microfoon nodig hebt om een statement te maken, of een hybride vergadering wilt houden, alles is mogelijk.

Laat ons weten wat je wensen zijn en wij maken graag een offerte op maat voor je.


DSC01584-2

We'll make it work!

Laat ons het werk voor je uit handen nemen, zodat jij je volledig kunt focussen op de inhoud van de vergadering. Wij regelen alles, van een heerlijke lunch tot professionele vergaderfaciliteiten en zelfs mogelijkheden voor een borrel na afloop. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst vlekkeloos verloopt en precies voldoet aan jouw wensen en behoeften.
IMG_0146

We'll make it fun!

Bij ons draait alles om plezier en productiviteit tijdens jouw vergadering. Met onze meeting tools, flexibele ruimtes en inspirerende omgeving zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst een feestje wordt. Van interactieve brainstormsessies tot ontspannende pauzemomenten, wij regelen het allemaal!
DSC01754

Bij Meet Tuesday huur je al een zaal vanaf 65 euro per uur, 190 euro voor een halve dag of 360 euro voor een hele dag.

Visual quote: Did you know Visual quote: Did you know
Visual chit

Op zoek naar een vergaderplek? Of heb je vragen over onze faciliteiten?

Een inspirerend interieur, moderne ruimtes, goede ligging, on demand service: Tuesday is volledig ontworpen om jouw vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken.