Inspirerend werken

Ga voor of na je meeting nog even lekker aan de slag op één van de werkplekken in onze lounge!

Eager above flip
Eager above flip Eager above flip Eager above flip Eager above flip
Alle foto's

Inspirerend werken

Weena_690_32 IMG_7792 IMG_7931 Weena_690_31 IMG_9478 IMG_7800 DSC_0237 IMG_7870 DSC_0243 IMG_7483
Visual chit

Wil je jouw meeting in alle rust voorbereiden? Of juist aan de slag gaan met nieuwe ideeën na een vergadering? Onze 3 privé coupés zijn hier ideaal voor. Ook aan de gezamenlijke werk- en lunchtafel of op onze concentratieplekken kun je je, tijdens of na je meeting, gratis ‘in je eigen bubbel’ terugtrekken.


DSC01584-2

We'll make it work!

Laat ons het werk voor je uit handen nemen, zodat jij je volledig kunt focussen op de inhoud van de vergadering. Wij regelen alles, van een heerlijke lunch tot professionele vergaderfaciliteiten en zelfs mogelijkheden voor een borrel na afloop. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst vlekkeloos verloopt en precies voldoet aan jouw wensen en behoeften.
IMG_0146

We'll make it fun!

Bij ons draait alles om plezier en productiviteit tijdens jouw vergadering. Met onze meeting tools, flexibele ruimtes en inspirerende omgeving zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst een feestje wordt. Van interactieve brainstormsessies tot ontspannende pauzemomenten, wij regelen het allemaal!
DSC01754

Bij Meet Tuesday huur je al een zaal vanaf 65 euro per uur, 190 euro voor een halve dag of 360 euro voor een hele dag.

Visual quote: Did you know Visual quote: Did you know
Visual chit

Op zoek naar een vergaderplek? Of heb je vragen over onze faciliteiten?

Een inspirerend interieur, moderne ruimtes, goede ligging, on demand service: Tuesday is volledig ontworpen om jouw vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken.