Tuesday's Lounge

Tuesday's lounge is de plek waar je voor, tijdens en na jouw evenement wilt zijn. Deze lounge, met de bar als middelpunt en heerlijke koffie is exclusief beschikbaar voor onze gasten.

Eager above flip
Eager above flip Eager above flip Eager above flip Eager above flip
Alle foto's

Tuesday's Lounge

Weena_690_33 Weena_690_36 Weena_690_38 IMG_9478 Weena_690_32 IMG_7754 IMG_7792 Weena_690_37 image00006 Weena_690_35
Visual chit

Business and pleasure komen samen in Tuesday’s Lounge. De lounge, met onze bar als middelpunt, biedt ruimte aan 150 personen.

Dit is de plek waar de dag begint, waar je elkaar ontmoet tijdens de pauzes bij de selfservice koffie hub en de dag afsluit. Tuesday’s bar biedt zitplaatsen (hoog en laag) aan het raam, om bij te komen en je te laten inspireren door het fenomenale uitzicht. Hier geniet je van een glas wijn, bier van de tap en heerlijke snacks van Rotterdamse bodem.


DSC01584-2

We'll make it work!

Laat ons het werk voor je uit handen nemen, zodat jij je volledig kunt focussen op de inhoud van de vergadering. Wij regelen alles, van een heerlijke lunch tot professionele vergaderfaciliteiten en zelfs mogelijkheden voor een borrel na afloop. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst vlekkeloos verloopt en precies voldoet aan jouw wensen en behoeften.
IMG_0146

We'll make it fun!

Bij ons draait alles om plezier en productiviteit tijdens jouw vergadering. Met onze meeting tools, flexibele ruimtes en inspirerende omgeving zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst een feestje wordt. Van interactieve brainstormsessies tot ontspannende pauzemomenten, wij regelen het allemaal!
DSC01754

Bij Meet Tuesday huur je al een zaal vanaf 65 euro per uur, 190 euro voor een halve dag of 360 euro voor een hele dag.

Visual quote: Did you know Visual quote: Did you know
Visual chit

Op zoek naar een vergaderplek? Of heb je vragen over onze faciliteiten?

Een inspirerend interieur, moderne ruimtes, goede ligging, on demand service: Tuesday is volledig ontworpen om jouw vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken.