Tuesday's vergadertools

Maak gebruik van onze vergadertools om het beste uit jouw meeting te halen.

Eager above flip
Eager above flip Eager above flip Eager above flip Eager above flip
Alle foto's

Tuesday's vergadertools

IMG_0341 DSC00202 IMG_9313 IMG_3827 DSC01778 IMG_6674 TUESDAY_ Game DSC01783
Visual chit

Veel vergaderingen verzanden in plichtmatigheid en routine. Niet bij Tuesday! Wij hebben exclusieve vergadertools ontwikkeld die zorgen voor meer energie, plezier en focus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote zandloper in het midden van de tafel voor effectief timemanagement? Of stimulerende energizer kaartjes om de motivatie te verhogen? Geen zorgen, de vertrouwde flipchart is ook nog steeds beschikbaar. Altijd handig om te hebben.

Afhankelijk van het type vergadering dat je hebt, zorgen wij ervoor dat de juiste vergadertools klaarstaan in jouw zaal. Wil je verzekerd zijn van een specifieke tool? Laat het ons weten, dan zetten we deze alvast voor je apart.


DSC01584-2

We'll make it work!

Laat ons het werk voor je uit handen nemen, zodat jij je volledig kunt focussen op de inhoud van de vergadering. Wij regelen alles, van een heerlijke lunch tot professionele vergaderfaciliteiten en zelfs mogelijkheden voor een borrel na afloop. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst vlekkeloos verloopt en precies voldoet aan jouw wensen en behoeften.
IMG_0146

We'll make it fun!

Bij ons draait alles om plezier en productiviteit tijdens jouw vergadering. Met onze meeting tools, flexibele ruimtes en inspirerende omgeving zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst een feestje wordt. Van interactieve brainstormsessies tot ontspannende pauzemomenten, wij regelen het allemaal!
DSC01754

Bij Meet Tuesday huur je al een zaal vanaf 65 euro per uur, 190 euro voor een halve dag of 360 euro voor een hele dag.

Visual quote: Did you know Visual quote: Did you know
Visual chit

Op zoek naar een vergaderplek? Of heb je vragen over onze faciliteiten?

Een inspirerend interieur, moderne ruimtes, goede ligging, on demand service: Tuesday is volledig ontworpen om jouw vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken.