Unieke vergaderzalen

Al onze 8 vergaderzalen zijn ingericht met unieke faciliteiten. Zo is er altijd een ruimte die perfect past bij jouw vergadering!

Eager above flip
Eager above flip Eager above flip Eager above flip Eager above flip
Alle foto's

Unieke vergaderzalen

IMG_6555-2 unbeateable DSC01965 DSC00992 image00001-2
Visual chit

Alle zalen zijn subtiel afgeschermd, bieden natuurlijk daglicht, high speed internet, een flatscreen van minimaal 50 inch met bijbehorend connectivity panel én Tuesday’s unieke vergadertools die jouw vergadering nét een andere wending kunnen geven.  

DSC01584-2

We'll make it work!

Laat ons het werk voor je uit handen nemen, zodat jij je volledig kunt focussen op de inhoud van de vergadering. Wij regelen alles, van een heerlijke lunch tot professionele vergaderfaciliteiten en zelfs mogelijkheden voor een borrel na afloop. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst vlekkeloos verloopt en precies voldoet aan jouw wensen en behoeften.
IMG_0146

We'll make it fun!

Bij ons draait alles om plezier en productiviteit tijdens jouw vergadering. Met onze meeting tools, flexibele ruimtes en inspirerende omgeving zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst een feestje wordt. Van interactieve brainstormsessies tot ontspannende pauzemomenten, wij regelen het allemaal!
DSC01754

Bij Meet Tuesday huur je al een zaal vanaf 65 euro per uur, 190 euro voor een halve dag of 360 euro voor een hele dag.

Visual quote: Did you know Visual quote: Did you know
Visual chit

Op zoek naar een vergaderplek? Of heb je vragen over onze faciliteiten?

Een inspirerend interieur, moderne ruimtes, goede ligging, on demand service: Tuesday is volledig ontworpen om jouw vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken.