Vergaderarrangementen

Met onze complete vergaderarrangementen hoef jij je geen zorgen te maken over de catering! 

Eager above flip
Eager above flip Eager above flip Eager above flip Eager above flip
Alle foto's

Vergaderarrangementen

IMG_9864 IMG_0326-2 DSC01280 DSC01271-3 IMG_5191-3-2 DSC00622 IMG_0134 IMG_5251-2 DSC01394
Visual chit

Wij zorgen ervoor dat de hele dag door koffie, thee en mineraalwater in overvloed aanwezig is. Daarnaast hebben we samengewerkt met diverse Rotterdamse partners om jouw vergadering nog specialer te maken.

Heb je bijvoorbeeld wel eens genoten van een verse smoothie van Snoei? Of de suikervrije lekkernijen van SUE geproefd? En wat dacht je van heerlijke broodjes van SUGO?

Tijdens de lunch zorgen wij voor een uitgebreide brain food lunch, die je kunt nuttigen in de vergaderzaal, in Tuesday’s Lounge of als take away. Met de take away optie kun je zelfs een verfrissende wandeling maken door het prachtige Rotterdam - de paraplu’s liggen al voor je klaar. En voor de ultieme culinaire ervaring kunnen we zelfs een arrangement op maat voor je regelen, met fine dining van onze partner Eet & Beleef. 


DSC01584-2

We'll make it work!

Laat ons het werk voor je uit handen nemen, zodat jij je volledig kunt focussen op de inhoud van de vergadering. Wij regelen alles, van een heerlijke lunch tot professionele vergaderfaciliteiten en zelfs mogelijkheden voor een borrel na afloop. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst vlekkeloos verloopt en precies voldoet aan jouw wensen en behoeften.
IMG_0146

We'll make it fun!

Bij ons draait alles om plezier en productiviteit tijdens jouw vergadering. Met onze meeting tools, flexibele ruimtes en inspirerende omgeving zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst een feestje wordt. Van interactieve brainstormsessies tot ontspannende pauzemomenten, wij regelen het allemaal!
DSC01754

Bij Meet Tuesday huur je al een zaal vanaf 65 euro per uur, 190 euro voor een halve dag of 360 euro voor een hele dag.

Visual quote: Did you know Visual quote: Did you know
Visual chit

Op zoek naar een vergaderplek? Of heb je vragen over onze faciliteiten?

Een inspirerend interieur, moderne ruimtes, goede ligging, on demand service: Tuesday is volledig ontworpen om jouw vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken.