Vergaderarrangementen

Bij Tuesday is vergaderen leuk en lekker.

Wij geloven in de chemie van echte ontmoetingen als alles daarom heen klopt.

Naast onze unieke zalen en een gegarandeerd uitzicht, bieden wij ook met zorg geselecteerde dranken, bites en lunch aan.

Je kan bij Tuesday jouw zaal vanaf een uur reserveren. Kies hierbij voor your cup of coffee en je bent verzekerd van een heerlijke cafeine boost, flesje mineraalwater en wat zoets zonder suiker (zo voorkom je die dip later op de werkdag).

Voor de halve en hele dagen bieden wij passende arrangementen aan inclusief bites voor de pauze momenten gedurende jouw dag, een heerlijke lunch indien van toepassing en uiteraard de gehele dag koffie, thee en mineraalwater.

Bij ons kun je kiezen uit 3 vergaderarrangement maar we stellen ook met veel plezier een arrangement op maat samen.

Denk bijvoorbeeld aan een kickstart van jouw dag met een gembershot, haverreep en een goede kop koffie? Om vervolgens later die ochtend een energieboost te krijgen doordat je van de beste smoothies van Rotterdam geniet.

De lunch? Dat kunnen rijkbelegde broodjes zijn met een salade, een verse sap en iets zoets na. Je kan ook kiezen voor heerlijke frisse wraps of de beste maaltijdsalades van de stad.

Een afternoon dip heb je bij ons niet want ook ' s middags bieden wij de juiste bites en dranken aan zodat jij met volle energie jouw dag kan vervolgen.

Gedurende jouw vergadering kun je ook kennis maken met Jack's Coffee Experience; een must try in Tuesday.

Nog steeds niet genoeg van het uitzicht na jouw vergadering? Dat snappen wij maar al te goed.

Blijf gerust nog even hangen in onze bar. Als je van te voren reserveert kan je genieten van 1 van onze bararrangementen. Nu alleen nog jouw favoriete drankje bestellen en dan kan er geproost worden.

Op zoek naar een vergaderplek?

Of heb je vragen over onze faciliteiten?

Een inspirerend interieur, moderne ruimtes, goede ligging, on demand service: Tuesday is volledig ontworpen om jouw vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken.